Ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, διαψεύδει ότι έχει κάνει πρόταση γάμου στη νυν σύντροφό του και ετοιμάζεται να γίνει πατέρας. Ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου στη δίκη για την 9χρονη Τζωρτζίνα και αναμένεται να καταθέσει την Τρίτη (31/1).

Μέσω δήλωσης των δικηγόρων του στο STAR, ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρει πως κάποιοι επιχειρούν να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις όσον αφορά την προσωπική του ζωή και διαμηνύει πως θα λογοδοτήσουν στις αρμόδιες αρχές.

Τι ανέφεραν οι δικηγόρου του Μάνου Δασκαλάκη

«Αυτοί που επιχειρούν να δημιουργήσουν αυτές τις εσφαλμένες εντυπώσεις ιδίως μέσω “συνεντεύξεων” φερόμενων ως “φίλων της οικογένειας” και μάλιστα την παραμονή της κατάθεσης του κ. Δασκαλάκη στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ως υποστηρίζων την κατηγορία σε μία υπόθεση με σοβαρότατα αδικήματα, θα λογοδοτήσουν στις αρμόδιες αρχές», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

«Σκέφτονται να παντρευτούν»

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχει δώσει δαχτυλίδι στη νέα του σύντροφο και σκέφτονται να παντρευτούν. Μάλιστα ο παρουσιαστής ανέφερε ότι ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα σκέφτεται να αποκτήσει παιδί με την κοπέλα του.

«Του έχει σταθεί πάρα πολύ. Όχι μόνο σκέφτονται να παντρευτούν αλλά είναι τόσο καλά που στο μυαλό τους μέσα είναι πάρα πολύ σύντομα η απόκτηση παιδιού. Αυτά τα αποφασίσει η φύση κι ο Θεός. Αλλά πρέπει να το θέλει πολύ κι ένα ζευγάρι. Μαθαίνω από το περιβάλλον του Μάνου ότι στα άμεσα σχέδιά τους είναι η απόκτηση ενός παιδιού» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι από το περιβάλλον του πρώην ζεύγους Δασκαλάκη και τη γνώριζε και η Ρούλα Πισπιρίγκου. Στην εκπομπή μίλησε και φίλη του Μάνου Δασκαλάκη.