Ο Έλον Μασκ θέλησε να κάνει για ακόμα μία φορά όλο το Twitter να ψάχνεται με μία νέα αινιγματική ανάρτηση στα ελληνικά, όπως αυτές που συνηθίζει κατά καιρούς.

Βέβαια αυτή τη φορά ο 51χρονος μεγιστάνας ξεπέρασε τον εαυτό του, καθώς δεν έγραψε ούτε καν κάποια λέξη αλλά αρκέστηκε στο ελληνικό φωνήεν «Ω» με κεφαλαίο.

Όπως ήταν φυσικό έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται «τι θέλει να πει ο ποιητής;», με κάποιους να αναφέρουν πως ο άνθρωπος που πραγματοποιεί αναρτήσεις ως «Mr. Tweet», υπονοεί την αντίσταση.

Βέβαια υπήρξαν χρήστες που σημειώνουν πως το «Ω» είναι το τελευταίο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου και ότι χρησιμοποιείται στη μαθηματική σημειογραφία αλλά και σαν το τελευταίο σύμβολο μίας συγκεκριμένης ομάδας πραγμάτων.

Μάλιστα κάποιοι κάνουν πιο «αιχμηρά» σχόλια με  meme του Έλοον Μασκ να καπνίζει ή κάποιοι να του γράφουν «πάρε χάπι αδελφέ».

Τα ελληνικά «χτυπήματα» του Έλον Μασκ

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έλον Μασκ, κάνει μία ανάρτηση στα ελληνικά, καθώς κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί τον Ιούνιο 2021, τότε ο μεγιστάνας είχε ανεβάσει μάλιστα και αρχαία ελληνικά.

«Εἰδέναι μέν μηδέν πλήν αὐτό τοῦτο εἰδέναι», είχε γράψει που στα νεοελληνικά μεταφράζεται ως: «Δεν ήξερε τίποτα, αλλά αυτό ακριβώς το ήξερε».

Το σχόλιο, είχε γίνει σε ένα κείμενο μιας χιουμοριστικής ιστοσελίδας με τίτλο «Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μαθαίνει στο Ivy League University νέες τεχνικές πλύσης εγκεφάλου» και όπως ήταν φυσικό έκανε τα πληκτρολόγια να πάρουν φωτιά και πολλούς να αναρωτιούνται τι θέλει να πει ο Έλον Μασκ.

Όμως δεν έφτανε μόνο αυτό καθώς τον περασμένο Οκτώβριο, ο 51χρονος μεγιστάνας έκανε ένα αινιγματικό tweet στα ελληνικά γράφοντας απλά τη λέξη «διαλεκτική» και όπως ήταν φυσικό έκανε πολλούς να αναρωτιούνται τι θέλει να πει και την είχε στο μυαλό του, αλλά και το google translate και τα λεξικά να πάρουν φωτιά.