Ο Άρης με δεύτερη ανακοίνωση του το βράδυ της Κυριακής (29/1) εξαπέλυσε πυρά και στη δημόσια τηλεόραση και τον Παναγιώτη Βαρούχα με αφορμή το πέναλτι που ζητάει στο χτύπημα του Αθανασιάδη στον Φαμπιάνο.
Συγκεκριμένα, οι κίτρινοι μετά την ανακοίνωση κατά του Στιβ Μπένετ, τα έβαλαν με τον καθηγητή διαιτησίας και όσα ανέφερε για τη φάση του Έλληνα γκολκίπερ με τον κεντρικό αμυντικό στην Opap Arena.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Προς Δημόσια Τηλεόραση: Φτάνει πια με τις μπαρούφες του δήθεν καθηγητή διαιτησίας που φιλοξενείτε κάθε Κυριακή βράδυ στην αθλητική σας εκπομπή.
Είναι ντροπή η «Αθλητική Κυριακή» που καθιέρωσε ο αείμνηστος Γιάννης Διακογιάννης να ευτελίζεται από τον Βαρούχα που έχει καταντήσει πλέον κωμικός. Όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι τα βλέπει όπως τον… βολεύει.
Και κάτι τελευταίο προς την Δημόσια Τηλεόραση: σοβαρευτείτε. Σεβαστείτε κάθε Έλληνα πολίτη που σας πληρώνει. Αν σας ενδιαφέρει να ανεβάσετε λίγο και τα νούμερα σας…».
- Τραμπ: Χρειαζόμαστε ακόμα δύο εβδομάδες για να πλήξουμε όλους τους ιρανικούς στόχους
- Φρίκη στην Κρήτη: «Κλειδί» η κατάθεση της 7χρονης κόρης του ζεύγους για τον τραυματισμό της μητέρας του από τον πατέρα του
- Μαρία Καρυστιανού: Η συγκινητική ανάρτηση για τη Γιορτή της Μητέρας – «Για εμένα η μητρότητα ξαφνικά άλλαξε μορφή»






