Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Θύρας 7 βρέθηκαν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα των ερυθρόλευκων με τη Μακάμπι, που βρήκε νικητές τους Ερυθρολεύκους με 95-89.

Τα δυο αδέρφια όχι απλά έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη γιορτή των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού αλλά παραχώρησαν και ομιλία με πολλαπλά μηνύματα, τόσο για τη στήριξη του κόσμου, όσο και για το περιβόητο «μέχρι τέλους» που κάποιοι δεν αντέχουν να το ακούν, όπως τόνισαν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπαν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού:

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την σημερινή βραδιά και για όλα τα χρόνια που στηρίζετε τον Ολυμπιακό. Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα, Το #mexritelous το αποφασίσαμε εμείς, αλλά χωρίς εσάς δεν θα πήγαινε… #mexritelous. Θέλω να το ακούμε και μέσα στο γήπεδο το #mexritelous γιατί κάποιοι που το ακούνε τρελαίνονται».

Με τη σειρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: «Ευχαριστούμε όλους για την σημερινή βραδιά. Σας ευχαριστούμε πολύ ΟΛΟΥΣ που μας στηρίξατε από την αρχή με τον Γιώργο, στην δύσκολη απόφαση που πήραμε για το #mexritelous. Την ιστορία την γράφουμε μαζί και ελπίζω να πανηγυρίσουμε ακόμα πολλούς τίτλους στο μέλλον ΟΛΟΙ μαζί».