Οι προκλήσεις από τον Στιβ Μπένετ και την ΚΕΔ δεν έχουν τελειωμό, καθώς ήθελαν να ορίσουν τον Αριστείδη Βάτσιο σε αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ηρόδοτο στις 24 Ιανουαρίου.

Την ώρα που ο Έλληνας ρέφερι έπρεπε να έχει πάει σπίτι του και να τιμωρηθεί για όσα συνέβησαν στο ματς των ερυθρόλευκων με την Κηφισιά, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής και η ΚΕΔ όχι μόνο δεν το έκαναν, αλλά χωρίς ίχνος ντροπής τον έβαλαν ξανά σε παιχνίδι της Β’ ομάδας του Ολυμπιακού. Με μια υποσημείωση όμως. Ότι λίγα λεπτά μετά τον ορισμό του Βάτσιου στην αναμέτρηση των Πειραιωτών, άλλαξαν ρέφερι και έβαλαν τον Ανδρέα Βλάχο.

Για να καταλάβει κανείς ότι δεν έχουν τον Θεό τους στην ΚΕΔ, αρκεί να δει ότι ο Βάτσιος είχε σφυρίξει τον ματς με την Κηφισιά στον Ρέντη πριν από μόλις δυο αγωνιστικές. Τότε είχε κάνει μια τουλάχιστον προκλητική διαιτησία και είχε δείξει μια  ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα στον Κωστή, που προκάλεσε τη διακοπή του ματς.

Ο Βάτσιος στο ματς της 10ης αγωνιστικής είχε ως αποτέλεσμα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να απαιτήσουν, όπως και έγινε, την αποχώρηση της Β’ Ομάδας από τον αγώνα για την κάρτα στον ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων για το μαρκάρισμα στον Τολάλ. Η πρόκληση με τον Βάτσιο έγινε, αφού ορίστηκε όμως μάλλον αντιλήφθηκαν ότι παρα ήταν και τον άλλαξαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας ρέφερι όχι μόνο δεν έχει τιμωρηθεί, αλλά τον όρισαν αμέσως μετά από εκείνο το περιβόητο ματς και ως τέταρτο στον αγώνα Κυπέλλου Αρης-Λεβαδειακός για τους «16» της διοργάνωσης.

Δείτε την κόκκινη κάρτα που είχε δείξει:

Η αποχώρηση των διαιτητών: