Μία άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο γνωστός αρχιμαφιόζος της Τουρκίας Αλααττίν Τσακιτζί επειδή όπως ισχυρίζεται οι ελληνικές Αρχές απέρριψαν το αίτημά του για έκδοση βίζας προκειμένου να ταξιδέψει στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι το 2020 η τουρκική εθνοσυνέλευση είχε υπερψηφίσει σχέδιο νόμου που άνοιγε τον δρόμο για την πρόωρη απελευθέρωση χιλιάδων κρατουμένων από τις φυλακές της χώρας με πρόσχημα τον κίνδυνο της εξάπλωσης του κοροναϊού.  Μεταξύ αυτών είχε αποφυλακιστεί και ο Αλααττίν Τσακιτζί ο οποίος υπήρξε πρωτοπαλίκαρο των ακροδεξιών Γκρίζων Λύκων  ενώ είχε καταδικαστεί και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. 

Με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο Τσακιτζί, έστρεψε τα «πυρά« του κατά της Ελλάδας επειδή – όπως ισχυρίζεται – αρνήθηκε να του εκδώσει βίζα, λέγοντας πως: «δεν έχει ξεχάσει την ήττα της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία ούτε μετά από αιώνες» και πως: «Αν φυσήξουν οι κάτοικοι της Κωνσταντινούπολης, θα σημειωθεί σεισμός 15 Ρίχτερ στην Αθήνα».

Τι αναφέρει

«Είμαι Τούρκος πολίτης που έχω ταξιδέψει στον κόσμο 25 φορές. Πήρα βίζα από όλο τον κόσμο χωρίς καμία ταλαιπωρία. Ζω στις ΗΠΑ για 3,5 χρόνια, είμαι στον Καναδά για 6 μήνες, είμαι σε χώρες της Νότιας Αφρικής για περίπου 1 χρόνο, έχω πάει Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Μπουτάν, Μιανμάρ, Νεπάλ, Θιβέτ, Ταϊβάν 11-12 φορές» αναφέρει , όπως σημειώνει το protothema και προσθέτει.

«Μπήκα και βγήκα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες 100 φορές, στην Κίνα και κάποιες χώρες του Κόλπου. Πήρα βίζα για την Ελλάδα δύο φορές πριν από πολλά χρόνια (…) Όταν έκανα αίτηση την τελευταία φορά μου υποσχέθηκαν πως η βίζα θα σφραγιστεί μπροστά μου. Μετά έμαθα ότι το αίτημά απορρίφθηκε. Αυτή η απόφαση είναι αποτέλεσμα του σταυροφορικού πνεύματος της Ελλάδας, η οποία δεν έχει ξεχάσει την ήττα της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία ούτε μετά από αιώνες» σχολίασε. Στη συνέχεια ο Τούρκος Αλ Καπόνε, επιτέθηκε κατά της Ελλάδας, κατηγορώντας παράλληλα τις ΗΠΑ για εξοπλισμό των ελληνικών νησιών.

«Δεν πρέπει να ξεχνούν ότι ο πληθυσμός της Κωνσταντινούπολης είναι 2,5 Ελλάδες. Αν φυσήξουν οι Κωνσταντινουπολίτες, σεισμός 15 Ρίχτερ θα σημειωθεί σε Αθήνα, Κομοτηνή, Καβάλα και Σπάρτη» λέει, συνεχίζοντας στρέφοντας τα πυρά του κατά των ΗΠΑ τονίζοντας ότι έχουν οπλίσει όλα τα νησιά από την Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη.