Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου και διευθυντή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Παραπολιτικά», Παναγιώτη Τζένου.

Ο 46χρονος άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν στην Πάτρα. Υπέστη έμφραγμα, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης. Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, που έφτασε στο ξενοδοχείο και το εξειδικευμένο προσωπικό του άρχισε τις διαδικασίες ανάνηψης πάνω από μισή ώρα, ενώ στη συνέχεια μετεφέρθηκε στο ΓΚΝ «Άγιος Ανδρέας», όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες από τους γιατρούς, χωρίς αποτέλεσμα.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τζένος από ανακοπή καρδιάς

Ο πολιτικός κόσμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και κυρίως στη σύζυγό του, Ανδριάνα Ζαρακέλη, αντιδήμαρχο Πειραιά, και τον γιο τους, Γιάννη.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, έγραψε: «Σοκαρισμένος από την είδηση για την πρόωρη απώλεια του Παναγιώτη Τζένου. Μόλις 46 ετών! Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στα Παραπολιτικά».

O υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, έγραψε: «Εξαιρετικός άνθρωπος. Αναπάντεχη η απώλεια του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλη την οικογένεια των Παραπολιτικών».

Ο υφυπουργός Άμυνας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, έγραψε: «Ο Παναγιώτης Τζένος έδινε καθημερινά το στίγμα της πολιτικής επικαιρότητας μέσα από τη συχνότητα των Παραπολιτικών. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του προκαλεί θλίψη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του & στους συναδέλφους του στα Παραπολιτικά».

Ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, έγραψε: «Έφυγε στα 46 του ο Παναγιώτης Τζένος, μεγάλο το σοκ. Συλλυπητήρια στην σύζυγο και τους οικείους του, στον Γιάννη Κουρτάκη και στην οικογένεια των Παραπολιτικών».

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, έγραψε: «Δεν έχω λόγια, ο ⁦Παναγιώτης Τζένος ήταν ένας εξαιρετικός φίλος και η είδηση του ξαφνικού του θανάτου συντριπτική. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θα είμαστε δίπλα τους. Καλό ταξίδι Παναγιώτη μου!».

Ο υπουργός Ψηφιακής Ανάπτυξης, Κυριάκος Πιερρακάκης, έγραψε: «Τα λόγια είναι πραγματικά φτωχά για την ξαφνική απώλεια του Παναγιώτη Τζένου. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην οικογένεια των Παραπολιτικών».

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, έγραψε: «Δεν υπάρχουν λόγια για την σοκαριστική απώλεια του Παναγιώτη Τζένου στα 46 του χρόνια. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους συνεργάτες του, στους οικείους του».

Η ανακοίνωση του ομίλου «Παραπολιτικά»

«Όλοι οι εργαζόμενοι των Παραπολιτικών βρίσκονται στο πλευρό της συζύγου του, Ανδριάνας Ζαρακέλη, του γιού του Γιάννη και ολόκληρης της οικογένειας του Παναγιώτη Τζένου. Απέραντη θλίψη στην «οικογένεια» των Παραπολιτικών από την ξαφνική απώλεια του Παναγιώτη Τζένου. Ο γενικός διευθυντής μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών έφυγε από την ζωή «προδομένος» από την καρδιά του, σήμερα αργά το απόγευμα. Ευρισκόμενος στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Πάτρα, υπέστη ανακοπή και παρά τις επίμονες προσπάθειες των ιατρών του ΕΚΑΒ, δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει η καρδιά του, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

» Όλοι οι εργαζόμενοι των Παραπολιτικών βρίσκονται στο πλευρό της συζύγου του, Ανδριάνας Ζαρακέλη, του γιού του Γιάννη και ολόκληρης της οικογένειας του Παναγιώτη Τζένου».