Το κατώφλι των γραφείων της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) πέρασε, το πρωί της Τετάρτης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο κ. Λοβέρδος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, και κλιμάκιο στελεχών της Αρχής.

Λοβέρδος: Οι υποκλοπές δεν είναι λόγος να πάμε σε εκλογές

Τι ζήτησε

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Λοβέρδος κατέθεσε αίτηση, με την οποία ζητά να ενημερωθεί εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το κινητό του τηλέφωνο είχε τεθεί υπό παρακολούθηση και συγκεκριμένα να διαπιστωθεί εάν έχει πέσει θύμα κακόβουλου λογισμικού ή είχε υποβληθεί σε καθεστώς νόμιμης επισύνδεσης από την ΕΥΠ.

Πριν μερικές ημέρες ο Ανδρέας Λοβέρδος γνωστοποίησε ότι πρόκειται να απευθυνθεί στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο  με σκοπό να ελεγχθεί η βασιμότητα των δημοσιευμάτων που τον φέρουν ως ένα από τα πρόσωπα τα οποία έπεσαν θύμα υποκλοπών από το κακόβουλο λογισμικό Predator.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος τότε το είχε ανακοινώσει στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες καθώς όπως έλεγε με τις αρμόδιες ελληνικές αρχές και δεν βγάζει άκρη…