Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επέβαλε πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τις Μέλιsses. Αφορμή στάθηκε μία φωτογραφία του συντρόφου της Ελληνίδας σταρ, Βασίλη Μπισμπίκη στην οποία φαίνεται να καπνίζει μέσα στο Έναστρον.

Το νυχτερινό κέντρο εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Πρόστιμο από το υπ. Υγείας στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή

«Αγαπητοί φίλοι, όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του μαγαζιού, η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επί πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης, σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων. Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν» αναφέρει η ανακοίνωση του Έναστρον.

«Μεμονωμένα περιστατικά όπως αυτό που έλαβε σήμερα δημοσιότητα δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας. Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για ην πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης» συμπληρώνουν.

Με τον δικό τους τρόπο σχολίασαν την εξέλιξη και στην εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να υποστηρίζει ότι «δυστυχώς ο αντικαπνιστικός νόμος “καταστρατηγείται” παντού».

«Την ευαισθησία του ο υπουργός Υγείας δεν μπορεί να την εξαντλήσει να υπάρχουν ανθρώπινες συνθήκες για τους ασθενείς στα νοσοκομεία και την εξαντλεί στα μπουζούκια;» αναρωτήθηκε με τη σειρά του Δημήτρης Παπανώτας.