Λίγο πριν οδηγηθούν στον ανακριτή οι δύο από τους έξι συλληφθέντες για τον ομαδικό βιασμό στο Ίλιον, σοκάρουν τα λεγόμενα δικηγόρου που έχει αναλάβει έναν από τους κατηγορουμένους.

Παρότι ο ρόλος του είναι να υπερασπιστεί τον πελάτη του, είπε μιλώντας  ότι δεν άντεξε να δει το βίντεο ενός εκ των βιασμών που υπέστη ο 15χρονος με σκουπόξυλο στο ερειπωμένο σπίτι στα Νέα Λιόσια.

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον βιασμό του 15χρονου από συμμορία ανηλίκων

«Είναι άρρωστο πολύ»

Ο Εμμανουήλ Διαμαντάρας είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Ant1: «Δεν μπόρεσα, δεν ήθελα να δω πάνω από μια φορά τα βίντεο. Είναι άρρωστο πολύ». Ο δικηγόρος ανέφερε σχετικά με τον πελάτη του ότι «ήταν σε διακοπές, γι’ αυτό δεν συνελήφθη. Εμαθε η οικογένεια ότι πήγαν αστυνομικοί στο σπίτι και την επόμενη ημέρα γύρισε στην Ελλάδα και το παιδί εμφανίστηκε στην Αστυνομία».

Συνέχισε λέγοντας «Ο πελάτης μου καθόταν στον καναπέ και έβλεπε, δεν συμμετείχε στην μία από τις δύο φορές που έγιναν πράξεις. Είδε το βίντεο από την άλλη φορά και είπε πως είναι παρόμοιες οι πράξεις».

«Τα παιδιά όλα είναι συμμαθητές από την Α’ Γυμνασίου. Εγινε δύο φορές αυτό. Το παιδί πήγαινε στο σπίτι αυτό γιατί ήταν σημείο συνάντησης. Δεν είχαν καμία διαφορά τα παιδιά. Αυτό που παλιότερα γινόταν με τα παιδιά να κατεβάζουν το παντελόνι ενός πιο αδύναμου παιδιού για να το εξευτελίσουν, επειδή ήξεραν ότι δεν θα μιλούσε, αυτό έγινε σε πιο άγρια μορφή», υποστήριξε ο δικηγόρος του ανήλικου. Είπε ακόμη πως «Την φορά που δεν ήταν παρών ο πελάτης μου, ήταν παρόντα κορίτσια. Τον ρώτησα “εάν ήταν κάποιο κορίτσι την φορά που ήσουν εκεί, θα κάνατε τα ίδια;” και η απάντηση ήταν “φυσικά και όχι”».