Και πολύ άργησε… Ακόμα ένας ταξιδιώτης του χρόνου έκανε την εμφάνιση του στο TikTok (που αλλού; ) και… φυσικά έδωσε κάποιες πληροφορίες για το μέλλον. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ημερομηνίες που, όπως λέει, πρέπει να προσέξουμε.

Ο δημιουργός του βίντεο ακούει στο όνομα @timevoyaging στην πλατφόρμα και έχει πάνω από 351.000 followers, ενώ δημοσιεύει πολλές… παράξενες προειδοποιήσεις για το τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Μερικές από τις προβλέψεις του περιλαμβάνουν ένα «γουρούνι ζόμπι» που δραπετεύει από ένα εργαστήριο και την πρώτη «εκκαθάριση» που θα συμβεί στις ΗΠΑ το 2025.

Στο βίντεο του @timevoyaing σχετικά με τους θυμωμένους εξωγήινους, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ πρόκειται να κάνει σύντομα την παρακάτω ανακοίνωση ανακοίνωση.

Τι προβλέπει;

«ΠΡΟΣΟΧΗ! Στις 25 Δεκεμβρίου 2022, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποκαλύπτει ότι οι πυραμίδες φτιάχτηκαν από εξωγήινους» έγραφε η λεζάντα του βίντεο στην οθόνη, ενώ στο φόντο έπαιζαν πλάνα από τις πυραμίδες.

Στο βίντεο ισχυρίζεται επίσης ότι οι εχθρικοί εξωγήινοι ονομάζονται «οι Distants» και προσπαθούν να διοικήσουν τον γαλαξία.

«Τοποθετούν τις πυραμίδες σε κάθε πλανήτη που καταλαμβάνουν αν ο πλανήτης έχει άλλη ζωή», έγραφε η λεζάντα στην οθόνη. «Όταν τελικά επιστρέψουν στον πλανήτη μας, θα ξεκινήσουν τον Πρώτο Πόλεμο της Γης» συνέχισε η λεζάντα.

Ο κόσμος πήγε στο τμήμα σχολίων του βίντεο για να διασκεδάσει με την πρόβλεψη που συμβαίνει ακριβώς κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών.

@timevoyaging They are coming… #fyp #fypage #timevoyaging #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #2022 #conspiracy ♬ Voice of Ripples – Truth Needs To Be Out