Βρέθηκε η μία μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δράστες της μεγάλης ληστείας στο κατάστημα της Rolex στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μία μηχανή, που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν έπειτα από την ληστεία στην Rolex, στην οδό Κολοκοτρώνη στην Αθήνα, το πρωί της Τρίτης.

Ενοπλη ληστεία στη Rolex: Η λεπτομέρεια που θα κάνει δύσκολη τη ζωή των ληστών

Η ένοπλη ληστεία στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσε μεγάλη αναταραχή με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει πραγματοποιηθεί κάποια σύλληψη.

Τι δεν σκέφτηκαν οι ληστές

Στοιχεία για τα ρολόγια μεγάλης αξίας που εκλάπησαν στη ληστεία έδωσε, μιλώντας στο MEGA, ο κοσμηματοπώλης και έμπορος επώνυμων ρολογιών, Μάνος Καρτσωνάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στον μοναδικό σειριακό αριθμό που έχει το κάθε ρολόι.

Όπως είπε ο ίδιος «τα ρολόγια αυτά είναι σίγουρα μεγάλης αξίας, άνω των 5.000 ευρώ το καθένα, πολύ παραπάνω αν είναι από χρυσό ή διαμάντια».

Εξηγώντας τι ακριβώς σημαίνει ο σειριακός αριθμός, είπε πως «κάθε φορά που ένας πελάτης πηγαίνει σε ένα κατάστημα ρολογιών να πουλήσει κάτι, ο έμπορος επικοινωνεί με την επίσημη αντιπροσωπεία που έχει μια βάση δεδομένων με όλους τους σειριακούς αριθμούς των ρολογιών, τι μοντέλο είναι, τι χρονολογίας. Γνωρίζει αν έχει κάποιο θέμα, κάποιο πρόβλημα. Έτσι, σε περίπτωση που είναι κλεμμένο, ο κάτοχός του συλλαμβάνεται».