Στα… μαύρα έχει ντυθεί η Κρήτη εξαιτίας του φριχτού τροχαίου που σημειώθηκε χθες με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι και τραυματιστούν σοβαρά δύο ακόμα άτομα.

Σύμφωνα με το cretapost, νεκροί ανασύρθηκαν οι οδηγοί των δύο οχημάτων, ένας 80χρονος ο οποίος ήταν πατέρας αστυνομικού που υπηρετεί στο Ηράκλειο και είναι από τον Πλάτανο Αμαρίου και ένας 44χρονος από το Σπήλι ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου.

Οι σύζυγοί τους, 76 και 33 χρονών, αντίστοιχα, νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου. Η 33χρονη είναι στη ΜΕΘ, όμως, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, κ. Κώστα Τερζάκη, είναι εκτός κινδύνου.

Η 76χρονη, ωστόσο, υποβλήθηκε ήδη σε ένα χειρουργείο και θα υποβληθεί και σε δεύτερο στη σπονδυλική στήλη. Η κατάστασή της κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Το τελευταίο αντίο στην 30χρονη που πνίγηκε ενώ έτρωγε με τους φίλους της

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο διερευνώνται από την αστυνομία.

Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα

Όλα συνέβησαν χθες, λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα όταν ένα ΙΧ και ένα αγροτικό που κινούνταν στον δρόμο Τυμπάκι – Αγία Γαλήνη συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που και τα δύο οχήματα κατέληξαν στο πρανές και μετατράπηκαν σε μία άμορφη μάζα. Μέσα στα συντρίμμια εγκλωβίστηκαν οι δύο οδηγοί και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Μόλις ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός οι διασώστες παρέλαβαν τους δύο οδηγούς χωρίς τις αισθήσεις του και επιχείρησαν να τους επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα, τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τις δύο συνοδηγούς στο νοσοκομείο με τραύματα στο σώμα.

Την ίδια ώρα αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου, όπως αναφέρι το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά που ήταν σε μεγάλη απόσταση από το σημείο που έγινε το τροχαίο είπε ότι άκουσε εκκωφαντικό θόρυβο «σαν έκρηξη βόμβας» που τον έκανε να βγει τρέχοντας στο δρόμο όπου πιο κάτω αντίκρισε φριχτές εικόνες…