Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο πρώτος κύκλος του Maestro. Η τεράστια επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη καθήλωσε για περίπου από δύο μήνες τους τηλεθεατές και φυσικά στο μεγάλο φινάλε δεν απογοήτευσε.

Στο 9ο και τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου μάθαμε ποιος σκότωσε τον Χαράλαμπο, ωστόσο όπως φάνηκε από την τελευταία σκηνή, ο θάνατός του θα μας απασχολήσει και στην επόμενη σεζόν, για την οποία οι τηλεθεατές ήδη ανυπομονούν.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Καβογιάννη: Το Twitter υποκλίθηκε ξανά στην ερμηνεία της

Μπορεί άπαντες να έχουν… μόνο καλά λόγια να πουν για την σειρά του MEGA, ωστόσο ο δημιουργός της, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, είναι γνωστό ότι… δεν χαρίζεται στον εαυτό του.

Συγκεκριμένα, ο δημιουργός του Maestro παραδέχτηκε πως έκανε έκανε ένα μεγάλο λάθος, όσον αφορά στο Maestro.

Το μεγάλο λάθος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στο ένατο και τελευταίο podcast του πρώτου κύκλου του Μaestro. Όπως είπε, αν γύριζε πίσω τον χρόνο, δεν θα άφηνε για το τέλος τις ερωτικές σκηνές με την Κλέλια.

«Δεν υπολόγισα κάποιους παράγοντες. Πως θα χαλούσε τόσο πολύ ο καιρός και πως θα ήμασταν κουρασμένοι στο τέλος. Φύγαμε όλοι από τους Παξούς, τσακισμένοι. Τις ερωτικές σκηνές θα τις γύριζα την πρώτη και τη δεύτερη εβδομάδα. Στο τέλος μέσα σε δύο μέρες έπρεπε να τα μαζέψουμε όλα…».

Στο ένατο και τελευταίο επεισόδιο του επίσημου podcast της τηλεοπτικής σειράς Maestro, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνάντησε πολύτιμους συντελεστές της σειράς που εργάστηκαν πίσω από τις κάμερες.

Μεταξύ άλλων, συζήτησαν με τον διευθυντή φωτογραφίας Αντώνη Ζκέρη για το πώς δημιουργήθηκαν οι «κόσμοι» που είχαν μαζί φανταστεί, με τον συνσκηνοθέτη Άκη Πολύζο για το «μοίρασμα» των σκηνών , για τις τελευταίες σκηνές του δραματικού φινάλε. Μαζί τους ο Digital Manager του Mega, Νίκος Πιτσιλαδής.