Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε του πρώτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του MEGA, Maestro.

Η σειρά, που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς και εκθειάστηκε για την υψηλή της αισθητική, τις αξεπέραστες ερμηνείες και τον ρεαλισμό και στην πορεία των επεισοδίων, προσέγγισε και ανέδειξε πολλαπλά κοινωνικά ζητήματα με την μοναδική σκηνοθετική ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Το τελευταίο επεισόδιο ήταν καθοριστικό κι άνοιξε ακόμα περισσότερα ζητήματα στις ζωές των ηρώων, τα οποία μας άφησαν… σε αναμμένα κάρβουνα εν όψει της επόμενη σεζόν.

Η Μαρία προσπάθησε να διαχειριστεί όλη την κατάσταση με την κακοποιητική συμπεριφορά του Χαράλαμπου, ενώ την ίδια στιγμή ο Σπύρος κι ο Αντώνης είχαν μία έντονα αμήχανη στιγμή μπροστά στον Φάνη, τον πατέρα του δεύτερου.

Διαβάστε επίσης: Maestro: Ρέστα έδωσε η Χαρούλα Αλεξίου στο φινάλε

Ο Φάνης προσπάθησε να απεμπλακεί από τις παρανομίες του με τα ναρκωτικά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Ποιος σκότωσε τον Χαράλαμπο;

Λίγο αργότερα ο Σπύρος κι ο Αντώνης πήγαν μία βόλτα, εξασκώντας το στόχο τους με όπλο και περνώντας τρυφερές στιγμές μαζί σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Μόνο που το άγρυπνο μάτι του Χαράλαμπου τους παρακολουθούσε και σε ανύποπτο χρόνο εισέβαλε στο σημείο, χτυπώντας άγρια το γιο του.

Τη στιγμή που ήταν έτοιμος να τον συνθλίψει με μία τεράστια πέτρα, ο Αντώνης μέσα στην απόγνωσή του τον πυροβόλησε δύο φορές και τον σκότωσε.

Ο Ορέστης, ο Φάνης κι η Αλεξάνδρα προσπάθησαν να καλύψουν το μυστικό και τελικά το πτώμα του Χαράλαμπου βρέθηκε στον πάτο της θάλασσας.

Δείτε την ανατριχιαστική σκηνή

Όμως για λίγο, καθώς όπως είδαμε στις τελευταίες σκηνές του Maestro αναδύθηκε ξανά στην επιφάνεια.

Οι απαντήσεις στον δεύτερο κύκλο του Maestro…