Η αγαπημένη δραματική σειρά που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές έρχεται με ένα δυνατό επεισόδιο. Το Μαύρο Ρόδο απόψε συγκλονίζει.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 38 (Τρίτη 13/12) 

Η υγεία της Αυξεντίας επιδεινώνεται και η Ελισάβετ ανησυχεί. Ο Σαράντος λέει στην Ελισάβετ για τις φωτογραφίες που βρήκε στον υπολογιστή του πατέρα του. Η Αυξεντία αποκαλύπτει στην Ηγουμένη το μυστικό της Παλιόβρυσης. Ο Βίκος κάνει πρόταση συνεργασίας στη Γιάννα. Ο Πέτρος κατηγορεί την Αγγελική ως υπεύθυνη για τη διάλυση της οικογένειάς τους. Ο Λευτέρης σοκάρεται απ’ όσα βλέπει στη συνάντηση της Πολυξένης με τον Θέμη και εξομολογείται στην Όλγα μία ιστορία από το παρελθόν. Θα καταφέρει ο Σταυρίνος να φέρει σε επαφή τον Πέτρο με την Ελισάβετ;  

Διαβάστε επίσης: «MEGA STORIES»: Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ολυμπιονίκη που έφυγε πρόωρα

Συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA