Μια εβδομάδα μετά τη φονική έκρηξη που στοίχισε τη ζωή στον 11χρονο Βασίλη, άνοιξε το 9ο δημοτικό σχολείο Σερρών, με γονείς και δασκάλους προβληματισμένους αλλά και τα παιδιά θλιμμένα που αποχαιρέτησαν τον συμμαθητή τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Σερρών πραγματοποίησαν τις προηγούμενες μέρες τεχνικές εργασίες στο σχολείο, τοποθετώντας κλιματιστικά.

Διαβάστε επίσης: Σέρρες: Τι ζήτησε ο πατέρας του αδικοχαμένου 11χρονου μαθητή από τον δήμαρχο της πόλης

Τα μαθήματα γίνονται παρουσία ψυχολόγου, ενώ το πρώτο μάθημα είναι αφιερωμένο στη διαχείριση της απώλειας μαθητή και του σοκ του θανάτου.

 Η επιστολή των γονέων του 11χρονου Βασίλη

Γραπτό αίτημα για αναζήτηση συμπληρωματικών στοιχείων στo πλαίσιo της προανάκρισης για το θάνατο του 11χρονου μαθητή θα κατατεθεί το πρωί της Δευτέρας στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Σερρών από τον πληρεξούσιο Δικηγόρο της οικογένειας του 11χρονου, Δημήτρη Γκολέμη.

Στη ανακοίνωση του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας του 11χρονου αναφέρεται ότι «το γραπτό αίτημα θα κατατεθεί προς το αρμόδιο ΑΤ Σερρών για αναζήτηση συμπληρωματικών στοιχείων στα πλαίσια της προανάκρισης σχετικά με τη διερεύνηση των πρωτοφανών αλλά και προφανών ευθυνών όλων ανεξαιρέτως των υπαιτίων προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση».

Παράσταση διαμαρτυρίας από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Σερρών

Για το μεσημέρι της Τρίτης, είναι προγραμματισμένη παράσταση διαμαρτυρίας από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών στο δημαρχείο Σερρών.

Το Διοικητικό Συμβούλιου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών καλεί τα μέλη του Συλλόγου, τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών να συμμετέχουν δυναμικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

«Επειδή η ασφάλεια των μαθητών-μαθητριών μας είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη και οι ζωές τους για εμάς ανεκτίμητες, οφείλουμε όλοι και όλες να είμαστε εκεί, δυναμικά και ενωτικά» αναφέρει η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από