Με μια σπαρακτική ανάρτηση η μητέρα του 5χρονου αποχαιρετά το παιδί της που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο μετά από τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της οικογένειας στον Κολωνό.

Το παιδί είχε εγκλωβιστεί μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας όταν – από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – ξέσπασε φωτιά, με αποτέλεσμα το να εισπνεύσει μεγάλη ποσότητα καπνού.

Μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή

Οι πυροσβέστες είχαν καταφέρει να απεγκλωβίσουν το παιδί, ωστόσο από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έδιναν λίγες ελπίδες στους γονείς.

Αν και αρχικά είχε γραφτεί πως το παιδί εντοπίστηκε νεκρό από τους πυροσβέστες, ήταν χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου οι γιατροί έδωσαν για 12 ημέρες μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

To παιδί εμφάνισε πολυοργανική ανεπάρκεια καθώς δεν λειτουργούσαν σημαντικά ζωτικά όργανα, όπως οι νεφροί, οι πνεύμονες και το ήπαρ.

Έπειτα από 12 μέρες το παιδί δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του 5χρονου

Λίγες ώρες μετά η μητέρα του 5χρονου αποχαιρέτησε τον γιο της με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook: «Άγγελε μου καλό παράδεισο να έχεις! Θα τα ξανά πούμε. Κάποια στιγμή θα έρθεις πάλι στην αγκαλιά της μαμάς γιατί μαμά είναι μόνο μια!!!!».

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί ο πατέρας του παιδιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η κηδεία του παιδιού θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο Νεοχώρι Κυλλήνης, τόπο καταγωγής της μητέρας του.