Το «ΒΗΜΑ της Κυριακής» απευθύνει πέντε ερωτήματα στην ΜΚΟ «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς στο πρωτοσέλιδο του αναφέρει ότι, παρά τα διαθέσιμα 6,2 εκατ. ευρώ δηλώνονται «προβλήματα επιβίωσης» και ότι από δωρέες έχουν εισπραχθεί 10-14 εκ. ευρώ.

Παράλληλα, το δημοσίευμα παρουσιάζει τους ισολογισμούς της ΜΚΟ, την υπόθεση της Νέας Ηρακλείτσας, αλλά και την προστριβή με την Ελληνική Αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνέχεια του ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, με τίτλο «Στο μικροσκόπιο “Το Χαμόγελο του Παιδιού”»:

Ενημερώνει ότι πρόκειται να αποστείλει εντός της μέρας σχετικό Δελτίο Τύπου, δίνοντας αναλυτικές απαντήσεις σε κάθε ένα από τα «πέντε ερωτήματα» που τίθενται.

Επιπλέον, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και ώρα 12μμ ο Οργανισμός καλεί σε συνέντευξη Τύπου όλους τους δημοσιογράφους και λοιπούς ενδιαφερόμενους στους χώρους του Οργανισμού (Γαρυττού 80 – 15343 Αγία Παρασκευή),

κατά την οποία ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Κώστας Γιαννόπουλος, από κοινού με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα στελέχη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα απαντήσουν αναλυτικά και τεκμηριωμένα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από