Ήταν Πρωτοχρονιά του 2001 όταν προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός του πρώτου Big Brother, με τα μηχανάκια της ABG να παίρνουν φωτιά και να καταγράφουν εξωπραγματικά ποσοστά τηλεθέασης.

Ο Γιώργος (Τσάκας) και ο Πρόδρομος διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο, με τον πρώτο να βγαίνει νικητής.

Έκτοτε, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, όπως είναι το κανονικό του όνομα, αποφάσισε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα Political και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Δάρδα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τη δεύτερη σύζυγό του και στη μάχη που έδωσε προκειμένου να μπορεί να βλέπει τα παιδιά του.

Ξέσπασε ο Γιώργος Τσάκας του Big Brother

«Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου. Εκείνη με έφερε στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο χωρίς να μιλάω τη γλώσσα, ξένος ανάμεσα σε ξένους. Εργάστηκα σκληρά για να ορθοποδήσω και να προσφέρω στην οικογένειά μου μια άνετη ζωή, όμως πίσω από την πλάτη μου η πραγματικότητα ήταν άλλη.

Είχε δημιουργήσει έναν άλλον κόσμο διαφορετικό που συνειδητοποίησα σε βάθος χρόνου και τρόμαξα. Ζήτησα διαζύγιο και από εκείνη τη στιγμή η γυναίκα αυτή μεταμορφώθηκε. Με έτρεχε στα δικαστήρια και, όπως προείπα, τη γλώσσα δεν τη γνώριζα – σε αντίθεση με εκείνη που είχε μεγαλώσει εδώ – και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Έκανα τέσσερα χρόνια να δω τα παιδιά μου. Ήταν θάνατος. Ο μοναδικός τρόπος να τα συναντήσω ήταν παρουσία ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού και αρνιόμουν. Τα παιδιά με αγαπούσαν, αλλά δεν επιτρεπόταν νομικά ούτε έξω από το σπίτι τους να σταθώ» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσάκας.

Δείτε αναλυτικά

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από