Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» εξετάζει τις σύγχρονες λύσεις για τον πόνο στην μέση από τον οποίο υποφέρουν ολοένα και νεότεροι άνθρωποι.

Το λουμπάγκο, όπως αλλιώς ονομάζουμε τον οσφυϊκό πόνο, είναι μόνο ένα σύμπτωμα και μπορεί να οφείλεται σε πολλά και διαφορετικά αίτια.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο τη δημοσιογράφο – ραδιοφωνική παραγωγό Έλενα Κώνστα, η οποία υποφέρει από οσφυαλγία από πολύ νεαρή ηλικία και παθαίνει αρκετά συχνά λουμπάγκο.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής, μαθαίνουμε για το προεμμηνορυσιακό σύνδρομο και βλέπουμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας χριστουγεννιάτικα στολίδια και γούρια.

Όλα για τη ζωή μας και την Κυριακή

Με την αξία της καλής αναπνοής από τη μύτη ασχολείται η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η σωστή αναπνοή από τη μύτη μπορεί μεταξύ άλλων να μας γλιτώσει από πολλές λοιμώξεις, να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου μας και να μας χαρίσει διαύγεια πνεύματος.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής Νικήτας Κορωνάκης, που λόγω ρινίτιδας και στραβού διαφράγματος έχει συνηθίσει, όπως χαρακτηριστικά λέει, να αναπνέει από το στόμα, γεγονός που επιβαρύνει την καθημερινότητά του.

Τέλος, η εκπομπή απαντά στο ερώτημα «Χριστούγεννα εντός ή εκτός σπιτιού;» και παρουσιάζει ιδέες για να αξιοποιήσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας ζωγραφίζοντας τους τοίχους του σπιτιού.

Δείτε το τρέιλερ

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas