Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα μουσικά είδη που ακούνε πλέον οι νέοι.

Μάλιστα, αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε κάποιο, χωρίς να το κατονομάσει, το οποίο όπως είπε υποτιμά τις γυναίκες.

«Δεν είναι μαγκιά να χρησιμοποιείς μια γλώσσα η οποία είναι υποτιμητική για τις γυναίκες. Ενοχλούμαι μερικές φορές που υπάρχουν κάποια είδη μουσικής που την ακούν οι νέοι» είπε αρχικά.

«Η γλώσσα που χρησιμοποιούν για τις γυναίκες είναι απαράδεκτη. Λες και είναι αντικείμενα για σεξουαλική εκμετάλλευση. Δεν θα βάλουμε ποτέ περιορισμούς στην ελευθερία της έκφρασης, αλλά δεν είναι αυτό το πρότυπο που πρέπει να έχουν τα νέα αγόρια για τα κορίτσια» συμπλήρωσε.

Ο πρωθυπουργός, εκτός από τα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε και σε πιο χαλαρά ζητήματα. Μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς επιλέγει να αποφορτιστεί από μία δύσκολη ημέρα,  που όλα έχουν πάει στραβά.

«Όχι διαφορετικά από τον καθένα. Για μένα είναι σημαντική η άθληση. Είναι σημαντική αυτή η εκτόνωση. Επίσης μια χαλαρή συζήτηση με τη γυναίκα μου, να καθίσουμε στο σπίτι, να δούμε κάτι στο Netflix, να φύγουμε από το κινητό. Έχει σημασία αυτό από μια ώρα και πέρα να μην είσαι στο Twitter», είπε και παραδέχθηκε ότι έχει παρακολουθήσει επεισόδια της σειράς «Σασμός».

«Είναι πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, αλλά γενικά χαίρομαι γιατί η ελληνική τηλεόραση παράγει πολύ καλό περιεχόμενο», σημείωσε, λέγοντας ότι βλέπει και ποδόσφαιρο. Είπε επίσης πως διαβάζει και ακούει μουσική κυρίως στο αυτοκίνητο ή το αεροπλάνο.

Σε σχέση με το γιατί μπορεί να τσακώνεται με τα παιδιά του απάντησε για τους ίδιους λόγους που όλοι οι γονείς μπορεί να τσακώνονται. Είτε γιατί θέλουν να είναι πιο παρεμβατικοί είτε γιατί θέλουν να επηρεάσουν τις επιλογές τους και ανέφερε ότι η σύζυγός του παραπονιέται όταν δεν βρίσκει τα παιδιά στο τηλέφωνο. Στο σημείο αυτό ακούστηκε μουσική υπόκρουση από την ταινία Star Wars που έχει ως ring tone στο κινητό του, ως «παραγγελιά» από τον γιο του.