«Τη στιγμή που η κοινωνία βράζει με τα έργα και τις ημέρες του κ. Πάτση, που εν γνώσει του κ. Μητσοτάκη έβγαζε στο σφυρί τα σπίτια τού κόσμου και ροκάνιζε το δημόσιο χρήμα με απευθείας αναθέσεις, ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι μπορεί να ξεφύγει και να εκτρέψει τη συζήτηση», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ενώ δεν έβγαλε τσιμουδιά στο υπουργικό συμβούλιο για τον κ. Πάτση που κάλυπτε, επιβεβαιώνοντας ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του, κατέφυγε ξανά σε χυδαιολογίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και συμπληρώνει:

«Το επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, μιας και η πολιτική απελπισία τού κ. Μητσοτάκη τον οδηγεί στο να κάνει πως δεν καταλαβαίνει: Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι η κομματική ταυτότητα του παιδοβιαστή του Κολωνού από μόνη της δεν σημαίνει κάτι. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι μην υπάρξει απόπειρα συγκάλυψης όπως συνέβη στην υπόθεση Λιγνάδη».

«Όσο για το «μέρισμα ανάπτυξης» που με θράσος είπε πως επιστρέφει στην κοινωνία, το μόνο που επιστρέφει ο κ. Μητσοτάκης είναι υπερέσοδα από τις τσέπες των πολιτών μέσω του ΦΠΑ στις τσέπες των ημετέρων τής ΔΕΗ, των παρόχων και του καρτέλ που έχει δισεκατομμύρια υπερκέρδη από την αισχροκέρδεια σε όλη την αγορά», καταλήγει η εν λόγω ανακοίνωση.