Νέα στοιχεία για τη συμμετοχή του αστυνομικού που εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα μια 12χρονη στα Σεπόλια έρχονται στη δημοσιότητα.

Διαβάστε επίσης: Σεπόλια: Στη φυλακή και ο 36χρoνος υπάλληλος στο νοσοκομείο «Μεταξά»

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος ο αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ -και πρώην συνδικαλιστής- φέρεται να γνώριζε ότι το παιδί ήταν ανήλικο, με το κορίτσι να του λέει ότι ήταν 15 χρονών.

Διαβάστε επίσης: Σεπόλια: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης – «Δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι για να είναι προφυλακισμένη»

Μάλιστα, ο αστυνομικός δεν έμεινε στην ανταλλαγή μηνυμάτων με την ανήλικη, αλλά προχώρησε στην ανταλλαγή υλικού παιδικής πορνογραφίας, κάτι που σημαίνει πως αν αποδειχθεί από τα στοιχεία της έρευνας, τότε θα κατηγορηθεί για κακούργημα.

Πουλούσαν βίντεο και φωτογραφίες της ανήλικης με paysafe

Όπως φαίνεται, το αρρωστημένο μυαλό του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου δεν έμεινε μόνο στην κακοποίηση του 12χρονου παιδιού μόνο για την εκπλήρωση των δυσωδών σκέψεών του, αλλά όπως φαίνεται είχε στείσει ένα ολόκληρο σχέδιο για την εκμετάλλευσή της.

Το Live News αποκάλυψε ότι είχε γίνει εκτεταμμένη ανταλλαγή φωτογραφιών και βίντεο της ανήλικης, ενώ φαίνεται πως είχε στηθεί και ένα κανάλι όπου παρέχονταν σε live streaming εικόνες και βίντεο της 12χρονης.

Για το λόγο αυτό, ο Ηλίας Μίχος είχε επιλέξει και τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, το blindchat, που προσφέρει πρόσθετες δυνατότητες, ώστε να μπορεί να ανοίγει το παιδί την κάμερα έπειτα από προηγούμενη συμφωνία για πληρωμή.

Εκεί, η ανήλικη προχωρούσε σε κάποιες ενέργειες, βάσει της πληρωμής που είχαν κάνει οι «συνομιλητές» της, που είχαν προσυνεννοηθεί με τον μαστροπό Ηλία Μίχο.

Αυτός ο τρόπος πληρωμών έρχεται να προστεθεί στα μετρητά που φαίνεται να εισέπραττε η ανήλικη όταν έκανε τις συναντήσεις στα αυτοκίνητα που της υποδύκνυε ο Ηλίας Μίχος ή και τις καταθέσεις που είχαν γίνει στο IBAN της μητέρας της κατ’ εντολή του 53χρονου βιαστή και μαστροπού.

Αίνιγμα ο χώρος

Παραμένει ανοιχτό το ερώτημα από πού γίνονταν αυτές οι συνομιλίες και η ανταλλαγή βίντεο, καθώς δεν φαίνεται να ήταν το σπίτι που έμενε η 12χρονη, καθώς αυτό δεν είχε γίνει αντιληπτό από κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς της.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα αναζητήσουν στοιχεία που ενδεχομένως να τους αποκαλύψουν τον τόπο που γυρίζονταν αυτά τα βίντεο ή από που γινόταν η αναμετάδοσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη έχει πει ότι ο Ηλίας Μίχος είχε γυμνές της φωτογραφίες και ότι τις έδινε σε ανθρώπους που έβαζαν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της, καθ’ υόποδειξη του 53χρονου παιδοβιαστή.