Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε, όπως αναμενόταν, η 37χρονη μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς θεωρεί ότι τα στοιχεία που υπάρχουν εις βάρος της είναι ελλιπή. Σημειώνεται πως η μητέρα κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.

Σύμφωνα με τον ANT1, η 37χρονη, μέσω των δικηγόρων της κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης λόγω ελλιπών στοιχείων.

Η υπεράσπιση της 37χρονης μητέρας του 12χρονου κοριτσιού, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, υποστηρίζει ότι τα στοιχεία δεν είναι τέτοια που μπορούν  να κρατήσουν προσωρινά στη φυλακή τη μητέρα και επιθυμεί να την αφήσει ελεύθερη προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της και να είναι υπεύθυνη για τη φροντίδα τους.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
01:32

Το blind chat δεν εντοπίστηκε στο κινητό της 37χρονης

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των Νέων και του Βήματος, Βασίλη Λαμπρόπουλο, η εφαρμογή blindchat, μέσω της οποίας ο 53χρονος Ηλίας Μίχος «ψάρευε» τους βιαστές, δεν εντοπίστηκε στο κινητό της μητέρας του παιδιού.

Όπως επισήμανε ο δημοσιογράφος, πρόκειται για ένα στοιχείο υπέρ της 37χρονης, η οποία προφυλακίστηκε με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος υπενθύμισε, επίσης, πως η μητέρα της 12χρονης κατηγορείται πως εκείνη είχε κανονίσει το ραντεβού με τον πρώτο συλληφθέντα, τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη, ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεση του παιδιού ήταν αυτός που την είχε βιάσει τις περισσότερες φορές.

Όμως, ο κατηγορούμενος στην απολογία του είχε αναφέρει πως η συνάντηση με την ανήλικη κανονίστηκε μέσω της εφαρμογής, την οποία γνωρίζουμε πλέον ότι κατείχε μονάχα ο Ηλίας Μίχος. Εύλογα λοιπόν γεννάται το ερώτημα πώς είναι δυνατό να κλείστηκε το «ραντεβού» από τη μητέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τηλέφωνο της μητέρας δεν εντοπίστηκαν ούτε οι κοινοί λογαριασμοί της 12χρονης με τον Ηλία Μίχο που είχαν στις εφαρμογές Viber και Whatsapp.