Ένας ακόμα κατηγορούμενος, για τον οποίο μετά την απολογία του για εμπλοκή στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια είχε ανακύψει διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για την ποινική του μεταχείριση, οδηγείται στη φυλακή.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του 36χρονου εργαζόμενου σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι δικαστές με βούλευμά τους ήραν την διαφωνία που προέκυψε μετά την απολογία του για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, υπέρ του εισαγγελέα, ο οποίος είχε την άποψη ότι πρέπει να προφυλακιστεί σε αντίθεση με την ανακρίτρια που έκρινε πως τα στοιχεία δεν είναι επαρκή για να οδηγηθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κρίση των δικαστών βάρυνε η αναγνώριση του κατηγορούμενου από το κορίτσι με το οποίο φέρεται να ήρθε σε επαφή τον περασμένο Ιούλιο.

Μετά από την εξέλιξη αυτή ο αριθμός των κατηγορουμένων που έχουν προφυλακιστεί φτάνει τους έξι, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις της ανακρίτριας με βάση τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της με στόχο την πλήρη διερεύνηση της δυσώδους υπόθεσης.