Με τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, να σοκάρουν καθημερινά, μια ακόμη πτυχή του θέματος, προκαλεί ανατριχίλα.

Ο λόγος για τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι και οι παιδοβιαστές για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους, και να δηλώνουν τις προτιμήσεις τους. Πρόκειται για σύμβολα που τα χρησιμοποιούν, όχι μόνο στο διαδίκτυο, αλλά και σε καρφίτσες στο πέτο. Άλλοι μάλιστα, τα κάνουν τατουάζ, ή τα φορούν ως κόσμημα.

Δείτε τα σύμβολα:

Πηγή εικόνας: Mega – Live News

Τατουάζ ή καρφίτσες στο πέτο

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, Φώτη Σπυρόπουλο, τα σύμβολα αυτά είναι γνωστά από αναφορά του FBI του 2007, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα ξέρουμε.

Τα χρησιμοποιούν όχι μόνο στο διαδίκτυο, αλλά και σε καρφίτσες στο πέτο, ανέφερε  ο δικηγόρος στον Σκάι, διευκρινίζοντας ότι σήμερα υπάρχουν τεχνικές εξελιγμένης τεχνολογίας για να μπαίνουν στο σκοτεινό διαδίκτυο (dark web) για να ανταλλάσσουν πορνογραφικό υλικό μεταξύ τους.

Για το θέμα είχε μιλήσει προ ημερών στο MEGA, ο Μανώλης Σφακιανάκης, πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI.

«Δυστυχώς υπάρχουν ανάμεσά μας, τους συναντάμε, τους βλέπουμε αλλά δεν ξέρουμε. Χρησιμοποιούν κάποια σύμβολα, είναι μύησης και χαιρετισμού.

»»Ή τα φοράνε πάνω τους ή κάνουν τατουάζ. Είναι σύνηθες μικρά τατού σε διάφορα σημεία που εκείνοι ξέρουν για να αναγνωρίζει ο ένας τον άλλον, να μπορέσουν να είναι μαζί».

Ο  πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, αποκάλυψε ότι τα σύμβολα αυτά αλιεύθηκαν από το dark web και δεν κυκλοφορούν στο «κανονικό» διαδίκτυο.