Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ημαθία και όχι μόνο από το τροχαίο δυστύχημα με θύμα μία 15χρονη.

Ο οδηγός κινούταν με το αυτοκίνητό του με ιλιγγιώδη ταχύτητα με αποτέλεσμα να παρασύρει τη 15χρονη, μαζί με τη μητέρα και την 11 χρονη αδερφή της. Η 15χρονη βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ σοβαρά τραυματισμένες νοσηλεύονται η μητέρα και η 11χρονη.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε αποκλειστικά, συγγενής της οικογένειας, σημειώνοντας πως η μητέρα και η 11χρονη, δεν γνωρίζουν για τον θάνατο του 15χρονου κοριτσιού, που κηδεύτηκε χθες σε κλίμα οδύνης.

«Ηταν πιωμένος – Τώρα κρύβεται»

Αποκαλύπτει πως ενδεχομένως ο οδηγός να ήταν πιωμένος και οδηγούσε με 180 χλμ την ώρα. Το άτυχο κορίτσι μαζί τη μητέρα και την αδερφή της στέκονταν στο πεζοδρόμιο, και εκείνος δεν τις αντιλήφθηκε ποτέ.

«Τώρα κρύβεται για να μην τον πιάσουν. Είμαστε σίγουροι ότι θα τον βρει η αστυνομία και θα τιμωρηθεί για όλο αυτό το κακό» προσθέτει. Η συγγενής εξέφρασε και τον μεγάλο της φόβο, να χάσει τη μάχη για τη ζωή και η μητέρα καθώς νοσηλεύεται στην εντατική.

«Όλη η Παλαιόχωρα Ημαθίας ήμασταν στο πλευρό του πατέρα που τα δάκρυά του κυλούσαν σαν βρύση ανοιχτή» περιγράφει χαρακτηριστικά.

Η οικογένεια και οι κάτοικοι της περιοχής είπαν το τελευταίο τους «αντίο» στη 15χρονη χθες, Σάββατο.