Σοκαρισμένο είναι το Ηράκλειο της Κρήτης από την υπόθεση βιασμού ενός 7χρονου κοριτσιού από τον σύζυγο της ετεροθαλούς αδελφής του.

Ο 45χρονος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 18 ετών και 9 μηνών, κατά συγχώνευση.

Η 7χρονη κατάφερε να πει στη δασκάλα της ότι ο 45χρονος την είχε βιάσει δεκάδες φορές.

Το παιδί, που αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες και έχει οριακή νοημοσύνη, – όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ –  είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά μέσα στο αυτοκίνητο, σε αποθήκες και χωράφια.

Τους τελευταίους μήνες, πριν βρει τη δύναμη να μιλήσει, η 7χρονη είχε αλλάξει συμπεριφορά, γεγονός που δεν είχε περάσει απαρατήρητο από τη δασκάλα της.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι το 7χρονο παιδάκι ξέσπαγε με το παραμικρό σε κλάματα, ενώ «βρεχόταν» στο καρεκλάκι του, μέσα στην τάξη.

Ο 45χρονος, πολύτεκνος, ενώπιον του δικαστηρίου αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονταν, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι… το 7χρονο το κοριτσάκι πιθανότητα θέλησε να τον «εκδικηθεί» επειδή την είχε μαλώσει η αδερφή της για «ανάρμοστη συμπεριφορά».

Με ομόφωνη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου ο 45χρονος κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 18 ετών και 9 μηνών, ενώ πλέον βρίσκεται στην φυλακή.

Με πληροφορίες από cretalive.gr