«Η Γη της Ελιάς», η συγκλονιστική δραματική σειρά του MEGA συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τις καταιγιστικές της εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: Πρεμιέρα για τη «Μεγάλη Εικόνα»: Η Νίκη Λυμπεράκη συναντά την Ελλη Στάη

Τι θα δούμε απόψε:

Ο Φίλιππος, ταραγμένος από τη συμπεριφορά τής Κατερίνας, ζητά τη συμβουλή του Λυκούργου και του Στάθη για το πώς να χειριστεί την κατάσταση. Και οι δύο του λένε να μην το πει στη Βασιλική. Ο Αλέξης σαμποτάρει την εκδρομή του Χρήστου και της Μυρτάλης, και το ζευγάρι αναγκάζεται να την ακυρώσει.

Η Μυρτάλη ξεσπά τα νεύρα της στην Ισμήνη και οι δυο συνεργάτιδες δεν θα αργήσουν να μαλώσουν. Ο Στάθης εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Εύα και η Βασιλική τής προτείνει να κάνει υπομονή. Ο Λυκούργος αποφασίζει να προχωρήσει τα σχέδια του γάμου του με τη Χάιδω, αλλά μία συνάντηση με τη Ράινα τινάζει στον αέρα την οικογενειακή του ησυχία. Η Ασπασία βλέπει τον Θανάση σε τρυφερό ενσταντανέ με την Αναστασία. Ο Κωνσταντίνος ζητά για μια ακόμα φορά από τον Δημοσθένη να τον αποδεσμεύσει από τις παρανομίες. Η Κατερίνα νιώθει τον κλοιό να στενεύει και ζητά από τους συνεργάτες της να επισπεύσουν την απαγωγή.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Guest: Αστέριος Πελτέκης, Ελπίδα, Γιώργος Ζώης

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

#GiTisElias