Στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατούνται υπόδικοι και καταδικασμένοι για υποθέσεις βιασμών ανηλίκων, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης.
Η μεταγωγή του Ηλία Μίχου πραγματοποιήθηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας με ισχυρή αστυνομική δύναμη να συνοδεύει την κλούβα της ΕΛΑΣ.
Η κάμερα του trikalavoice.gr κατέγραψε την αυτοκινητοπομπή έξω από την Καλαμπάκα, λίγα χιλιόμετρα από τις φυλακές Γρεβενών.
Υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος προφυλακισμένος για τον βιασμό της 12χρονης, Ιωάννης Σοφιανίδης, μεταφέρθηκε στις φυλακές Τριπόλεως τη δεύτερη από τα σωφρονιστικά καταστήματα στην οποία καταλήγουν υπόδικοι και κατάδικοι για σεξουαλικής φύσεως αδικήματα.
Δείτε βίντεο:
`


- Ο Φονσέκα έκανε επική ανατροπή και απέκλεισε τον Τζόκοβιτς από το Roland Garros
- Στη φυλακή πρώην περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης για τον βιασμό 46χρονης εκπαιδευτικού
- Μητσοτάκης για Ταγαρά: Η απώλειά του αφήνει τεράστιο κενό – Ο Χωροταξικός και Πολεοδομικός Σχεδιασμός η πιο σημαντική παρακαταθήκη του







