Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η τραγωδία στην Αγία Πελαγία, καθώς το πρωί της Κυριακής εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα που αγνοούνταν τις τελευταίες ώρες.

Διαβάστε επίσης: Σητεία: Συγκλονιστικό βίντεο από τις καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία

Πρόκειται για μια 49χρονη γυναίκα, την Ευγενία Σηφάκη Κυρίλοβα, που βρισκόταν σε ΙΧ αυτοκίνητο την ώρα της δυνατής νεροποντής και προσπάθησε να βγει για να σωθεί από τα ορμητικά νερά.

Διαβάστε επίσης: Κρήτη: H στιγμή που ο σύζυγος βουτά να βρει την αγνοούμενη γυναίκα του – Λύγισε μετά στην κάμερα

Μάλιστα, η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο ίδιος ο σύζυγός της εντόπισε το άψυχο σώμα της 49χρονης Ευγενίας.

Η γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών, ενώ το ένα από αυτά παρακολουθούσε συντετριμμένο το πρωί της Κυριακής τις δραματικές έρευνες, τον εντοπισμό και την ανάσυρση της μητέρας του.

Τη Δευτέρα η κηδεία

Η κηδεία της 49χρονης Ευγενίας θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 3:30 το απόγευμα.

Πήγαινε για δουλειά

Η 49χρονη Ευγενία βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 50χρονο φωτογράφο Κώστα Βεργάκη, ο οποίος βρέθηκε και αυτός νεκρός.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, την ώρα της σφοδρής κακοκαιρίας η 49χρονη γυναίκα πήγαινε μαζί με τον 50χρονο στην Αγία Πελαγία να εργαστεί για τον καθαρισμό του σπιτιού του.

Όταν όμως έφτασαν στην Αγία Πελαγία οι ουρανοί είχαν ανοίξει με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Τότε, αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Ο 50χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα το ΙΧ να σφηνώσει στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου που πραγματοποιεί στην περιοχή ο δήμος Μαλεβιζίου.

Ο ίδιος είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του λέγοντας πως έχει εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα ενώ στη συνέχεια διακόπηκε η σύνδεση. Μέλη της οικογένειάς του ήρθαν σε επικοινωνία με τις Αρχές και τελικά ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο εγκλωβισμένο αυτοκίνητό του.