Σε νέα σύλληψη, την τέταρτη κατά σειρά, για την φρικιαστική υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, η οποία έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, προχώρησε η αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο 33χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την 12χρονη

Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας πρόκειται για 36χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατηγορείται «ότι προέβη στη γενετήσια πράξη με την ανήλικη παθούσα».

Διαβάστε επίσης: Νέες αποκαλύψεις για το μαρτύριο της 12χρονης στα Σεπόλια – Είχε ζητήσει από θείο της να την υιοθετήσει

Εκτός από τον εν λόγω 36χρονο, για την υπόθεση έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα τρεις συλλήψεις. Πρόκειται για τον 53χρονο βιαστή – μαστροπό, Ηλία Μίχο και άλλους δύο βιαστές – πελάτες, τον 42χρονο Γιάννη Σοφιαννίδη και ακόμα έναν 33χρονο που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.