Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ισότητας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και στο πλαίσιο υλοποίησης του Μνημονίου Συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ της Κ.Ε.Δ.Ε. της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας, διοργανώνεται στη Λαμία Ημερίδα με θέμα:

«Ενημέρωση για ζητήματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας στο χώρο εργασίας», την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 στις 10:00, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρο Δήμου Λαμίας, (Λεωνίδου 11 – Λαμία). Η Επιτροπή Ισότητας της ΚΕΔΕ σκοπεύει να φωτίσει κάθε πτυχή του θέματος που απασχολεί έντονα την κοινωνία, με τα συμπεράσματα που θα προκύψουν να γίνουν αφορμή παρεμβάσεων σε κάτι που μας αφορά όλους.

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, για μια ακόμη φορά συμμετέχει ενεργά σε όλα τα καίρια κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν άπαντες, συνεισφέροντας τεχνογνωσία, επιστημονικότητα και διάχυση της πληροφορίας. 

Στην ημερίδα καλούνται να συμμετάσχουν οι Δήμαρχοι, τα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων, τα μέλη των Δημοτικών Επιτροπών Ισότητας, τα στελέχη των Κοινωνικών Υπηρεσιών, των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας και Αττικής.