Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η Μακάμπι Χάιφα στην τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, καθώς επικράτησε της Γιουβέντους με 2-0 για τον όγδοο όμιλο στο Ισραήλ.

Την ίδια ώρα στην Κοπεγχάγη, η Μάντσεστερ Σίτι είχε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στη διοργάνωση, μένοντας στο 0-0 στην έδρα της Κοπεγχάγης. Χαμένο πέναλτι και ακυρωθέν γκολ είχαν οι «πολίτες» που αγωνίζονταν από το 30΄με παίκτη λιγότερο.

Η Μακάμπι Χάιφα υποδέχτηκε τη Γιουβέντους, για την 4η αγωνιστική των ομίλων και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στη «μεγάλη κυρία» με 2-0, που την έβαλε δυνατά στο κόλπο της τρίτης θέσης.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Ατζίλι, ένα λεπτό αργότερα ο Τζαρόν Σερί είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ, ενώ λίγα λεπτά μετά ζήτησαν πέναλτι το οποίο τους αρνήθηκε ο VAR. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο 24′ ο Ντι Μαρία πέρασε εκτός με αναγκαστική αλλαγή, με τον Αρκάντιους Μίλικ να περνάει στη θέση του.

Στο 42′ και πάλι ο Ατζίλι έκανε το 2-0 και έδωσε ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του. Οι Ιταλοί δεν είχαν τίποτα να επιδείξουν πέρα από μια ευκαιρία του Βλάχοβιτς και του Ρουγκάνι στο δεύτερο μέρος, με το 2-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.