Μεγάλη συμπάθεια ή ένα καλά οργανωμένο σχέδιο;

Τι κρύβεται πίσω από το έντονο ενδιαφέρον του Δημοσθένη για την αθώωση της Αθηνάς;

Απόψε στις 21:00, στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», ο Κωνσταντίνος αναζητά την αλήθεια.

Ακόμα, η Ιουλία και ο Στάθης πίνουν καφέ και συζητούν για την πορεία που έχει πάρει η ζωή τους. Ο Κωνσταντίνος πολιορκεί την Ισμήνη, αλλά εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του. Η Αλκμήνη δέχεται να συγκατοικήσει με τη Ράινα κι έτσι εκείνη μετακομίζει στο σπίτι της.

Η Αρετή έχει αρχίσει να γλυκαίνεται από τη μελλοντική της συνεργασία με τον Θανάση και τη σχέση της μαζί του, όμως εκείνος έχει κρυφή ατζέντα και παράλληλα πλευρίζει και την Αναστασία. Η Μαργαρίτα, η οποία ενημερώνεται γι’ αυτή την εξέλιξη, τη συμβουλεύει να προσέχει.

 
Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου  

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου  

 

Με τον Νίκο ΓαλανόΠρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα ΚόντηΕισαγγελέας, ο Φοίβος ΜαρκιανόςΑγγελική, η μικρή ΚλειώGuest: Αστέριος Πελτέκης, Ελπίδα, Γιώργος ΖώηςΚαι οι: Στέλα Φυρογένη Κούλλης ΝικολάουΒάσια ΠαναγοπούλουΦιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου Guest star, Μάρω Κοντού 

 

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS 

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023 

 

#GiTisElias