Δύο νεκροί – ένας άντρας και μια γυναίκα από την Αμαλιάδα – και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το πρωί της Τρίτης στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλέικων.

Όλα συνέβησαν όταν ένα Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν ο άνδρας ηλικίας 54 ετών και μια γυναίκα 43 ετών, συγκρούστηκε με νταλίκα που μετέφερε σταφίδα.

Tο δυστύχημα έγινε στο 14ο χλμ της Πατρών – Πύργου, όταν η νταλίκα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες «δίπλωσε» πριν συγκρουστεί με το ΙΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά την 43χρονη κατέληξε και ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος νοσηλεύεται  στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία ο δρόμος παραμένει κλειστός. «Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει διακοπεί στο 14ο χλμ της ΕΟ Πατρών- Πύργου στο ύψος των Τσουκαλεΐκων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω τροχαίου δυστυχήματος. Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών»

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.