Ο γηραιότερος πιλότος της Formula1 είναι 102 ετών και προχθες, έσβησε τα εκατοντάδες κεράκια της τούρτας του. Δεν είναι ευρέως γνωστός – μιας και δεν είχε ιδιαίτερες επιτυχίες κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής του καριέρας – όμως, συμμετείχε στα πρώτα γκραν πρι του Θεσμού, τη δεκαετία του 50, δίπλα σε θρύλους, του αθλήματος, όπως τον Φάντζιο κ.α. Ονομάζεται Κένεθ ΜακΑλπιν είναι Βρετανός, γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου του 1920.
Έχει τρέξει σε τρία πρωταθλήματα της Formula1, από το 1952 έως και το 1954. Δεν έχει κερδίσει ούτε έναν βαθμό, όμως, σε όλα τα γκραν πρι που έτρεξε κατάφερε να τερματίσει σε όλα, χωρίς ούτε μια εγκατάλειψη!

- Σοβαρό τροχαίο στη Ζάκυνθο: Λεωφορείο συγκρούστηκε με «γουρούνα» – Διασωληνωμένος ένας από τους δύο επιβαίνοντες στο ATV
- Πάρα: Απείλησαν με σουγιά 15χρονο, τον χτύπησαν και του πήραν κινητό και χρήματα
- Συγκλονίζει η Αφροδίτη Νέστορα: «Μείναμε πλέον μόνοι, εγώ και ο πατέρας μου μαζί με πολλά αναπάντητα γιατί»







