Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Βίκυ Καγιά, μετά την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του GNTM.

«Δεν ασκούμε κανένα είδους βία και κανένα είδος bullying. Αγαπάμε τις γυναίκες και προσπαθούμε με κάθε τρόπο που μπορούμε να πατάξουμε κάθε είδους βία απέναντι στη γυναίκα. Απαγορεύεται ο οποιοδήποτε με οποιοδήποτε τρόπο να υπονοεί κάτι τέτοιο», είπε αρχικά για τις αρνητικές κριτικές που δέχεται τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι κριτές.

Στη συνέχεια, απάντησε στον χαρακτηρισμό «σκουπίδια» της Μαρίνας Πατούλη: «Καλοσύνη της Μαρίνας Πατούλη που είπε ότι το ριάλιτι μοντέλων είναι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι. Έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη της. Εγώ δεν την γνωρίζω προσωπικά την κυρία, αλλά μπορεί να λέει δημόσια της γνώμη της ελεύθερα. Αυτή η εκπομπή δημιουργεί πάρα πολλά συναισθήματα και είναι όλα δεκτά. Είναι αστείο όλο αυτό, εγώ δεν έχω να πω τίποτα κακό για κανέναν άνθρωπο».

«Όχι έχω κλάψει, δεν έχω βγει από το σπίτι μου για αρνητικά σχόλια. H Σοφία Χατζηπαντελή είναι my baby love. Μιλάμε καθημερινά και στο τηλέφωνο και στο Instagram. Την λατρεύω και την εκτιμώ, την γουστάρω πολύ που φωνάζει και στα επόμενα επεισόδια θα δείτε και άλλα», συμπλήρωσε μιλώντας για την Σοφία Χατζηπαντελή.

Τέλος, αναφερόμενη στην παλαιότερη κριτική επιτροπή η Βίκυ Καγιά, δήλωσε πως, «έκανε τον κύκλο του, δεν είχαμε κάτι άλλο να πούμε».

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο MEGA Καλημέρα

Υπενθυμίζεται πως, η Μαρίνα Πατούλη, προσκεκλημένη σε εκδήλωση, δεν δίστασε να εκφραστεί ανοιχτά για το ποια είναι η γνώμη της για το γνωστό ριάλιτι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι είναι τηλεοπτικό σκουπίδι το GNTM που προσβάλει τη γυναίκα». Δεν παρέλειψε να αναφερεί και στη Βίκυ Καγιά υποστηρίζοντας «Δεν την γνωρίζω την Βίκυ Καγιά, δεν την βλέπω στο οπτικό μου πεδίο».