Μία ανατριχιαστική δήλωση έκανε η Ρωσίδα παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης Όλγα Σκαμπέγιεβα.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ δήλωσε ότι η Ρωσία θα έπρεπε να είχε ρίξει πυρηνικά στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ αφού οι μεγαλύτεροι ηγέτες βρίσκονται στη Βρετανία για την κηδεία.

«Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει σήμερα»

Η Σκαμπέγιεβα, ιδιαίτερα αγαπητή του προέδρου Βαλντιμίρ Πούτιν και παντρεμένη με ρώσο πολιτικό, έκανε την ανατριχιαστική δήλωση το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η 37χρονη δημοσιογράφος μιλούσε με καλεσμένους για το πότε και πού θα μπορούσε η χώρα της να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά της όταν είπε: «Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει σήμερα, οι καλύτεροι άνθρωποι βρίσκονται στη Βρετανία για την κηδεία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα, που έφερε στο φως η Daily Mail:

«Γιατί να βομβαρδίσουμε την Ουκρανία ή τη Γερμανία όταν υπάρχει η Βρετανία;»

Η Ρωσίδα δημοσιογράφος έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο απαντώντας στον καλεσμένο Andrey Gurulev, στρατηγό εν αποστρατεία και νυν βουλευτή, ο οποίος απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι η Ρωσία θα χτυπήσει την Ουκρανία.

«Έχουμε πολλούς στόχους» είπε ο Ρώσος στρατηγός. Και συμπλήρωσε: «Γιατί να βομβαρδίσουμε την Ουκρανία ή τη Γερμανία όταν υπάρχει η Βρετανία -η ρίζα του κακού;».

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να «ασπρίσει» και να μετατραπεί σε μια «αρειανή ερημιά» με έναν μικρό μόνο αριθμό ρωσικών χτυπημάτων, είπε, και μετά το ΝΑΤΟ θα «υποχωρούσε».