Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος της Μάρθας Καραγιάννη.

Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Κυριακής (18/9), στο σπίτι της στην Κυψέλη, σε ηλικία 82 ετών.

Παρότι τον τελευταίο καιρό είχε επιλέξει να μην κάνει δημόσιες εμφανίσεις και απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας και τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις, πριν από δύο χρόνια είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Τότε η ίδια είχε «ανοίξει» την καρδιά της και είχε μιλήσει για την άκρως ενδιαφέρουσα ζωή και τη λαμπερή καριέρα της.

Μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στον γάμο της με τον Δημήτρη Στεφανάκο, τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, τον Οκτώβριο του 1960 ενώ είχε εξομολογηθεί και τον μεγάλο έρωτά της για τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

«Κι εγώ ήμουν όμορφη και με ήθελαν αλλά δεν πίστευα η αγάπη που είχαμε με τον Μίμη να βρώμιζε με κάτι αηδίες που έκανε», είπε χαρακτηριστικά για τον Στεφανάκο.

Με τον αμυντικό των «ερυθρόλευκων» απέκτησε ένα παιδί που πέθανε τρεις ημέρες μετά τη γέννηση του. Το ζευγάρι χώρισε λίγους μήνες αργότερα.

Για τις προσπάθειές της να κάνει παιδιά, η Μάρθα Καραγιάννη ανέφερε στην ίδια εκπομπή: «Ήταν μεγάλο πλήγμα αυτό στη ζωή μου, κάτι πολύ δυνατό. Έκανα ξανά προσπάθειες να ξαναγίνω μάνα αλλά δεν τα κατάφερα».

Παράλληλα, η ίδια σημείωσε ότι αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο για να φύγει από τις Σπέτσες. «Ήταν μεγάλο πλήγμα αυτό στη ζωή μου, κάτι πολύ δυνατό. Έκανα ξανά προσπάθειες να ξαναγίνω μάνα αλλά δεν έγινε».

Μάλιστα, στο πλατό εμφανίστηκε και της έκανε έκπληξη ο Βασίλης Κωνσταντίνου, που ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας στη ζωή της και μίλησαν για τη γνωριμία τους και τη σχέση τους.

«Κάναμε μαζί σχέδια. Είχαμε σκεφτεί να κάνουμε γάμο και παιδί ή να υιοθετήσουμε. Αλλά ήταν οι συγκυρίες τέτοιες που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσα είχαμε σχεδιάσει. Είχα βρει έναν άνθρωπο που με εντυπωσίασε με την συμπεριφορά της αλλά ήταν και ένας άνθρωπος που μου έλειπε», ανέφερε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της