Έτοιμος να αποδείξει πως μπορεί να είναι ανταγωνιστικός στο κορυφαίος επίπεδο και χωρίς τον Γιαν Εμβιλά είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Κάρλος Κορμπεράν.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τη Ναντ για τις δυσκολίες που έχει αυτό το ματς, για όσα θα πρέπει να κάνουν οι Πειραιώτες ώστε να πάρουν αποτέλεσμα ενώ δεν αποδέχτηκε πως η ομάδα του είναι το φαβορί.

Όσα είπε ο Κορμπεράν:

«Ολοι ξέρετε ότι έχουμε παλέψει πολύ και έχουμε δουλέψει επίσης πολύ για να βρεθούμε εδώ. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να παίξουμε στους ομίλους. Το αυριανό ματς, αλλά και τη φάση των ομίλων, τα βλέπουμε σαν τις ευκαιρίες μας να αποδείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα που αξίζει να είναι εδώ. Πρέπει να δείξουμε γιατί ο Ολυμπιακός έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή τη φάση. Να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη».

Το σημείο-κλειδί του αυριανού αγώνα: «Αύριο είναι ένα παιχνίδι αρκετά απαιτητικό. Δεν μπορείς να το κερδίσεις, εάν είσαι καλός μόνο στην επίθεση ή παίζοντας μόνο καλή άμυνα. Αυτό το παιχνίδι απαιτεί να είμαστε αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση. Όπως επίσης και να είμαστε καλοί στην τακτική και να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας».

Για την απουσία του Εμβιλά: «Σημαίνει ότι αύριο πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί ακόμα και χωρίς τον Γιαν Εμβιλά. Αντί για πρόβλημα, θα πρέπει να το δούμε σαν κίνητρο. Να δείξουμε ότι είμαστε μια καλή και έχουμε λύσεις για να καλύψουμε τα προβλήματα».

Για το γεγονός ότι ο προπονητής της Ναντ έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό στο αυριανό ματς και είπε ότι ο όμιλος είναι ανοιχτός: «Συμφωνώ ότι όλα είναι ανοιχτά στον όμιλο. Με 4 ισάξιες ομάδες, στον οποίο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Δεν συμφωνώ ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στο αυριανό ματς. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν δύο ομάδες που προσπαθούν να τα δώσουν όλα. Δεν υπάρχει φαβορί σε αυτό το επίπεδο».