Ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά τις αναφορές του πρωθυπουργού στη Βουλή, σε αποκλειστική δήλωσή του στο in τονίζει πως υπήρξε στόχος παρακολούθησης με εντολή του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ο  κ. Λαφαζάνης υπογραμμίζει ότι διαχρονικά υπάρχουν παρακολουθήσεις του και από τη σημερινή κυβέρνηση και σημειώνει πως ο ελληνικός λαός θα φρίξει εάν δημοσιοποιηθούν τα ονόματα χιλιάδων υπό παρακολούθηση.

«Το τελευταίο που επιθυμώ είναι να γίνω κόμμα,με αφορμή τις υποκλοπές, δικομματικό μπαλάκι σε μια ανούσια διαμάχη για καρέκλες και λάφυρα εξουσίας από δύο μνημονιακούς πολιτικούς, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι το μόνο που εκφράζουν είναι το ξεπούλημα, την παρακμή, την υποτέλεια, την φαυλότητα,και τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

Οι παρακολουθήσεις, φυσικές, ηλεκτρονικές, τηλεφωνικές πολιτικών, δημοσιογράφων, εσωκομματικών αντιπάλων, επιχειρηματιών και ιδιαίτερα όσων θεωρούνται επικίνδυνοι για το σύστημα της αποικιοκρατούμενης Ελλάδας αποτελούν δυστυχώς διαχρονικό παρακρατικό καθεστώς των εκάστοτε κυβερνήσεων του κατεστημένου, οι οποίες γίνονται από κυβέρνηση σε κυβέρνηση,  όλο και πιο μαζικές, προκλητικές και ξεδιάντροπες, όπως τώρα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ναι, πράγματι παρακολουθούσε τα τηλέφωνα μου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Όπως αποδεδειγμένα με παρακολουθούσε με μαγνητοσκοπούσε και με βιντεοσκοπούσε στις κινητοποιήσεις που συμμετείχα και όχι μόνο, ιδιαίτερα κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, το αμαρτωλό Τμήμα Προστασίας του Κράτους και της Δημοκρατίας με εντολή Τσίπρα και βεβαίως των παρακαθήμενων της εξουσίας».