Την Ελλάδα επέλεξε για τον εορτασμό των 30ων γενεθλίων του ο μελλοντικός δούκας του Marlborough και κληρονόμος του παλατιού Blenheim.

Πρόκειται για τον βρετανό αριστοκράτη, ο οποίος απόλαυσε τους χλιδάτους εορτασμούς με την παρέα του σε μια πολυτελή βίλα στην αρχοντική Κέρκυρα, ενώ δεν παρέλειψε τις βόλτες με σκάφος, με αποκορύφωμα το λαμπερό πάρτι που αποτέλεσε και την κορύφωση των εορτασμών.

Ο George, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο σημερινός μαρκήσιος του Blandford, θα κληρονομήσει το παλάτι Blenheim των 2.000 στρεμμάτων και μια περιουσία 100 εκατομμυρίων λιρών από τον πατέρα του, James Spencer-Churchill, 12ο δούκα του Marlborough.

Ο ίδιος μοιράστηκε στο Instagram με τους 9.700 ακολούθούς του φωτογραφίες από το ταξίδι των γενεθλίων του στην Κέρκυρα -μαζί με τη σύζυγό του, την παιδική του αγάπη Camilla Thorp, Marchioness of Blandford, και αρκετούς φίλους, μεταξύ των οποίων η Lady Jemima Herbert- γράφοντας στη λεζάντα των φωτογραφιών χαρακτηριστικά «Τι εβδομάδα!».

Μια άλλη καλεσμένη, η Jemima -κόρη του αείμνηστου 17ου κόμη του Pembroke και της Miranda, κόμισσας του Pembroke – δημοσίευσε, επίσης, στιγμιότυπα από την απόδρασή της στο νησί των Φαιάκων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους έδειχναν σε μεγάλο βαθμό την παρέα ντυμένη με ολόλευκα σύνολα για το πάρτι γενεθλίων του μελλοντικού δούκα.

Η Jemima πιστεύεται ότι στις διακοπές της ήταν μαζί με τον αγαπημένο της ασφαλιστικό μεσίτη Hugo Davies, με τον οποίο δέθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Αύγουστο του 2021.

Στην επιλογή των φωτογραφιών που δημοσίευσαν οι αριστοκράτες, οι φίλοι του εορτάζοντα βρετανού αριστοκράτη φαίνονται να αράζουν στην πισίνα της βίλας, να απολαμβάνουν μαζί εκδρομές με σκάφος και πολλά πολυτελή γεύματα.

Σε μια εικόνα, ασημένια μπαλόνια που γράφουν «Happy 30th» μπορούν να εντοπιστούν πίσω από ένα λαμπερά διακοσμημένο τραπέζι με μπλε κεριά.