Πρώτη νίκη για την Άστον Βίλα στη φετινή Premier League! H ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ ήταν ανώτερη από την Έβερτον και επικράτησε με 2-1 κάνοντας σεφτέ στο πρωτάθλημα. Χωρίς βαθμό ακόμη η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ που πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημά της μετά από 13 χρόνια.

Η Έβερτον ήταν αυτή που βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το γκολ του Γκόρντον στο 24′ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Τελικά η Βίλα ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ όταν στο 31′ Ινγκς με ωραία προσπάθεια και σουτ έκανε το 1-0.

Το ματς ήταν ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ, αλλά στο 86′ ήρθε το 2-0 για τους γηπεδούχους όταν Μπουενδιά άλλαξε όμορφα με τον Γουότκινς και σε άδεια εστία έκανε το 2-0.

Με τη σέντρα ωστόσο, η Έβερτον μπήκε ξανά στο ματς. Ο Ονάνα έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Ντιν στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1. Ονάνα και Γκόρντον είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες για το 2-2 στις καθυστερήσεις, με τον Μαρτίνες να σώζει την ομάδα του και την Βίλα να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη.

Αστον Βίλα: Μαρτίνες, Ντιν, Μινγκς, Ντιέγκο Κάρλος (90+3’ Κονσά), Κας (90+3’ Γιανγκ), ΜακΓκίν, Καμαρά, Ράμσεϊ (90+3’ Τσέιμπερς), Κοουτίνιο (60’ Μπουενδιά), Γουότκινς, Ινγκς (77’ Μπέιλι)

Έβερτον: Πίκφορντ, Ταρκόβσκι Χολγκέιτ, Κόαντι (81’ Άλι), Πάτερσον, Μικολένκο, Ντουκουρέ (34’ Ντέιβις), Ιβόμπι, Γκρέι (81’ Ονάνα), Γκόρντον, ΜακΝίλ (64’ Ροντόν).