Προπονητής του Ολυμπιακού  είναι και επίσημα πλέον ο Κάρλος Κορμπεράν, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την πρόσληψη του 39χρονου Ισπανού.

Οι Πειραιώτες μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League αποφάσισαν να αλλάξουν προπονητή, με τους πρωταθλητές να επιλέγουν τελικά τον Κάρλος Κορμπεράν ως αντικαταστάτη του Πέδρο Μαρτίνς.

Ένας προπονητής που είχε θητεύσει δίπλα στον Μαρσέλο Μπιέλσα, όταν ο Αργεντινός ήταν στον πάγκο της Λιντς, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στην Χάντερσφιλντ, στην οποία παρουσίασε εξαιρετικό έργο και παραλίγο μάλιστα να την ανεβάσει στην Premier League.

Ο Κάρλος Κορμπεράν, παρότι είχε στα χέρια του ένα από τα μικρότερα μπάτζετ της Championship, κατάφερε να δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα, η οποία έφτασε στον τελικό των play offs ανόδου, αλλά ηττήθηκε από την Νότιγχαμ Φόρεστ του Στιβ Κούπερ.

Ένας φιλόδοξος προπονητής, που ήρθε για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του μεγάλου λιμανιού και να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της, παίζοντας ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές, να δώσει νέα πνοή στην ομάδα και να προσφέρει στους οπαδούς του Ολυμπιακού στιγμές χαράς και περηφάνιας.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός σήκωσε μανίκια και αμέσως έπιασε δουλειά, με τον 39χρονο προπονητή λίγο μετά τις 18:00 να περνάει την πύλη των εγκαταστάσεων του Ρέντη, έχοντας μαζί του τους συνεργάτες του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό, Κάρλος Κορμπεράν. Είναι γεννημένος στις 7 Απριλίου 1983, στη Βαλένθια, και την τελευταία διετία ήταν προπονητής στη Χάντερσφιλντ με την οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έφτασε έως τον τελικό ανόδου από την Championship στην Premier League. Θήτευσε, μεταξύ άλλων, με μεγάλη επιτυχία στο πλευρό του Μαρσέλο Μπιέλσα στη Λιντς.

Μαζί με τον Κάρλος Κορμπεράν, στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα ενταχθούν επίσης οι:

Assistant Head Coach

Χόρχε Αλαρκόν Ροδρίγο

First Team Coach

Αμπέλ Μουρέλο Λόπεθ

First Team Coach

Ζάιμε Φιλίπε Μονρόι Ζάμιτ Πιεντάντ Περέιρα

First Team Analyst

Σαλβαδόρ Τοντόλι Βιρζίλι

Ο εμβληματικός Αρχηγός της ομάδας μας, Αβραάμ Παπαδόπουλος αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού.