Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για τις κρίσιμες αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για το πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ αναμένεται να δηλώσει μέσα στη μέρα και την ευρωπαϊκή λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει την ομάδα του και την ενδεκάδα για το πρώτο ματς, ενώ πρόκειται να ταξιδέψει δυο φορές στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς θα είναι όπως όλα δείχνουν και το ερχόμενο Σάββατο στο Ισραήλ για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα και την Κυπελλούχο, Χάποελ Μπερ Σεβά.

Η αναμέτρηση θα είναι η πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Μπαράκ Μπακχάρ ενόψει των αγώνων με τον Ολυμπιακό για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και για αυτό τον λόγο ο Μαρτίνς θέλει να έχει πλήρη άποψη για την αντίπαλο των ερυθρόλευκων.

Ο Μαρτίνς λοιπόν θα κάνει διπλό ταξίδι τόσο για την «κατασκοπεία» αλλά και για το ματς, ενώ να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί την Τρίτη στον Ρέντη και θα αναχωρήσει εν συνεχεία για το Ισραήλ, όπου δεν θα προπονηθεί στο γήπεδο της Μακάμπι, σε μια τακτική που ακολουθεί ο Πορτογάλος παραμονές των εκτός έδρας ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.