Τουρίστες συνεχίζουν να αψηφούν τις προειδοποιητικές σημάνσεις και λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό τουρίστριας, πήγαν ξανά στο αεροδρόμιο της Σκιάθου και στάθηκαν σε απόσταση αναπνοής από τις τουρμπίνες του αεροπλάνου.

Φαίνεται τελικά πως μερικοί ούτε βάζουν μυαλό, ούτε… συγκινούνται με το σοβαρό τραυματισμό με την 61χρονη που τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκε από την τουρμπίνα ενός αεροπλάνου στην Σκιάθο.

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κανείς, βλέποντας  ένα νέο video που παρουσίασε το πρωί του Σαββάτου το Open. Όπως μπορείτε να δείτε λοιπόν, ένα αεροπλάνο έχει πάρει θέση και ετοιμάζεται να ξεκινήσει την διαδικασία απογείωσης, με τους τουρίστες να είναι εξωτερικά του αεροδρομίου, αλλά πολύ κοντά.

Όταν οι τουρμπίνες παίρνουν μπροστά, μία από τις γυναίκες που βρισκόταν στο σημείο, παρασύρεται και πέφτει κάτω, ευτυχώς όμως χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά.

Στις 19 Ιουνίου, ένας 79χρονος άνδρας που κινούνταν στον δρόμο δίπλα από τον αεροδιάδρομο της Σκιάθου, είδε το αεροπλάνο να κατεβαίνει, αλλά εκτίμησε πως θα προλάβαινε να απομακρυνθεί από το σημείο.

Επιτάχυνε το βήμα του, χωρίς επιτυχία ωστόσο. Από το κύμα αερίων του αεροπλάνου, ο περιπατητής εκτινάχθηκε στη θάλασσα σε απόσταση 10 μέτρων από το σημείο που βρισκόταν.