Με ένα καινούργιο, υβριδικό Nissan QASHQAI κινείται καθημερινά, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα του ιαπωνικού SUV , η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη. Η κορυφαία αθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στο Οράν της Αλγερίας με χρόνο 25.95, ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν οι Ιταλίδες Βιόλα Σκότο ντι Κάρλο (26.25) και η Σόνια Λακιντάνα (26.38).

Η  Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε,   της έχει παραχωρήσει το νέο,  υβριδικό Nissan Qashqai,  για τις καθημερινές της μετακινήσεις.

Η ειδική έκδοση είναι το Qashqai N-Connecta με το υβριδικό κινητήριο σύνολο των 158 ίππων. Πρόσφατα, κατέκτησε τα πέντε αστέρια, στην ασφάλεια, διαθέτει το νέο κιβώτιο, νέας γενιάς Xtronic CVT, για απρόσκοπτη οδήγηση στην πόλη και κατά τη διάρκεια μια ομαλής επιτάχυνσης κ.α.

Σήμερα, το νέο Nissan Qashqai αποτελεί ένα από τα πιο εμπορικά μοντέλα στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα. Προσφέρεται με κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T ,  με υβριδική τεχνολογία σε δύο εκδόσεις ισχύος 140PS και 158PS αντίστοιχα. Προσεχώς θα είναι διαθέσιμο και με το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα Nissan LEAF και αποδίδει 190PS!