Συγκλονίζει η αποκάλυψη ότι το θύμα της νέας γυναικοκτονίας στο Κουκάκι είχε αναρτήσει το τραγούδι «Ετοιμάζω ταξίδι» στο Facebook αφού η 46χρονη αγαπούσε τα ταξίδια πολύ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

«Είχε ανεβάσει ένα τραγούδι στο προφίλ της, το «Ετοιμάζω ταξίδι». Πάντα ταξίδευε. Αλλά αυτή τη φορά έφυγε για πάντα…», επιβεβαίωσε φίλος της σε δηλώσεις του στο newsit.gr.

Διαβάστε επίσης: Κουκάκι: Αυτός είναι ο 53χρονος συζυγοκτόνος – Τα πρώτα λόγια και οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

«Την γνώριζα περισσότερο από δέκα χρόνια. Ήμασταν φίλοι. Από το πρωί είμαι συγκλονισμένος. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Δεν είχε αναφέρει κάτι το θύμα

«Δεν μου είχε πει ποτέ τίποτα. Έδειχνε πάντα χαμογελαστή», είπε. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαστε από τα ίδια μέρη. Τα χωριά μας ήταν κοντά. Τη γνώρισα το 2009 και από τότε ήμασταν φίλοι. Μιλούσαμε συχνά. Την είχα σαν συγγενή και μάλιστα σαν αδερφή μου. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος και τόσο θρήσκα που ήθελε πάντα να βοηθάει τους συνανθρώπους γύρω».

Βίντεο – ντοκουμέντο με τον δράστη να φεύγει

Βίντεο – ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Τ-live» της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha δείχνει το μαύρο αυτοκίνητο του 55χρονου άντρα στις 12:42, λίγα λεπτά μετά τη γυναικοκτονία.

Τι δήλωσε ο αδερφός του γυναικοκτόνου

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Βρίσκομαι σε σοκ. Είχαν πολλά οικογενειακά προβλήματα. Μεγάλη ιστορία. Από καιρό δεν επικοινωνούσαν μεταξύ τους. Αλλά το τελευταίο διάστημα η κατάσταση ήταν πιο έντονη. Δεν είχαν πάρει διαζύγιο. Έμεναν χωριστά, σε διαφορετικά διαμερίσματα. Καβγάδιζαν συνέχεια…», σημείωσε ο αδερφός του γυναικοκτόνου.